VANNBEHANDLERE - HELSEBRINGENDE DRIKKEVANN
Vann er det viktigste for kroppen ved siden av oksygen, og det beste vannet får du når springvannet tilkobles et komplett vannbehandlingssystem for helsebringende drikkevann. Vannbehandlerne renser vannet på best mulig måte, justerer surheten i vannet til valgfri pH, gir vannet antioksidant virkning (ORP), optimaliserer sammensetningen av vannet for å øke opptaksevne og nyttiggjøring i kroppen, og gir vannet nydelig smak og optimal helsegevinst!

Rent vann
Et optimalt helsevann må være rent og trygt. Vannbehandlerne har et tredelt filtersystem med blant annet et 9-trinns filter som filtrerer bort bakterier, parasitter, skitt, sedimenter, klor, kjemikalier, lukt og bismak. I tillegg er det et FIR (Far InfraRed) system og et datastyrt ioniseringssystem som på molekylnivå setter sammen rent og vann med optimal sammensetning. Hele systemet er selvrensende, og gir ikke avleiringer eller grobunn for bakterier. Vannet blir helt rent uten at det blir flatt og mineralfattig, og det er helt unikt for disse vannbehandlerne.


Riktig pH
Med vannbehandlerne kan man enkelt stille pH verdien fra ca 4 til ca 10, avhengig av vannkvaliteten. Vannet skilles i to utløp, hvor gjennomsnittet er lik springvannet. Når man velger høyere pH på utløpet for rent helsevann, økes ioniseringsstyrken. De høyeste pH nivåene bruker man til å lage syrenøytral kaffe, fremheve smak og næring ved matlaging, samt som en kur dersom man har forsurning i kroppen. PH 7 brukes kun om man tar piller eller drikker vann til måltider, mens de lavere PH verdiene kan brukes blant annet til ekstern behandling av problemhud. Om man har en god livsstil, og ikke trenger ekstra høy pH for å kompensere for noe, vil pH8 være perfekt for det daglige drikkevannet.

Antioksidant vann
Vannbehandlerne har en elektronisk ionisering som gir vannet en effektiv antioksidanteffekt. Det skapes et overskudd av negative ioner, og vannet kan derfor nøytralisere ”frie radikaler” og andre oksidanter i cellemiljøet. Effekten måles i ORP (Oxidation Reduction Potential), og vannet oppnår hele -200mv til -730 mv, alt etter hvilken mineralbalanse vannet har i utgangspunktet. Når man har ekstra behov for antioksidanter kan man bruke maksimal ionisering, og til vanlig bør man bruke en innstilling som står i forhold til det daglige behovet.

Lettopptakelig vann
Vannbehandlerne bryter ned ”clusterne” av H2O molekyler som i drikkevannet er sammenklumpet i store klaser og reduserer vannopptaket. Et optimalt helsevann har molekylklaser tilsvarende ur-vannet og vannet inni cellene, og vannbehandlerne skaper både riktig struktur og sammensetning på hver molekylklase. Dessuten reduseres vannets overflatespenning, noe som også er med på å bedre vannopptaket og kroppens nyttiggjøring av vannet. Vannbehandlervann hydrerer kroppen optimalt, og er dessuten lettere å drikke.

Oksygenrikt vann
Vannbehandlerne skaper et oksygenrikt vann, og oksygenet er bundet slik at det gir god effekt i kroppen uten å skape oksidativt stress. En nobelpris i medisin ble utdelt til han som oppdaget hvor viktig oksygenmengden er i væsken som omgir alle cellene i kroppen. Forskjellen på god og dårlig smak på vannet er ikke bare hvor rent vannet er. Mengden oksygen i vannet har vel så mye å si for smaken, og mineralbalansen virker også inn. Oksygenrikt, godt sammensatt og rent vann gir en nydelig smak, og vannbehandlerne lager helt optimalt og godt vann av vanlig springvann.

Kostnader og besparelser
Vannbehandlerne er laget for å vare i over 20 år, og er en av de beste og billigste helserelaterte investeringene du kan gjøre. Om du til vanlig drikker kjøpevann, og kanskje også tar daglig tilskudd av antioksidanter, så tar det ikke lang tid å spare inn kostnaden. De fleste kjøpevann har dessuten en PH på 6-7, og har ikke noen av de helsefremmende effektene. (Se her for artikler som viser at flaskevann til og med kan være dårligere enn springvann: ”Flaskevann verre enn springvann”, ”Flaskevann etser bort tennene” og ”Giftstoff i vannflasker”) Om du til vanlig drikker springvann, blir det en merkostnad å kunne lage optimalt helsevann, men om du ser investeringen i et 10 års perspektiv, tilsvarer det 25-37 øre pr. liter i en gjennomsnittlig husholdning. Den eneste fortløpende utgiften er filterkostnad på 29 øre per liter.

Om du er enig i at vannbehandler er en god investering for deg, anbefaler vi at du kontakter den som først presenterte teknologien for deg, eller din nærmeste forhandler. Om du ønsker mer faglig informasjon om vann og vannbehandlerteknologien, kan du også kontakte importøren. Du finner kontaktinfo og forhandleroversikt på ”Kontakt oss” i menyen øverst til høyre på siden.Klikk her for å se amerikansk presentasjon av vannbehandlerne som beskrives på denne nettsiden
(Åpner nytt vindu med YouTube video)

Klikk her for å se uavhengig laboratorietest av ulike typer vannbehandlere. De to første som presenteres er de forrige toppmodellene før Alphion og Delphi, og disse vant testen foran Kangen og andre merker
(Åpner nytt vindu med YouTube video)

Klikk her for å se installasjon av Alphion (engelsk tale). Installasjon av Venus er tilsvarende.
(Åpner nytt vindu med YouTube video)
Norsk vannbehandler manual
Klikk her for å se kopi i pdf
(Høyreklikk og velg "Lagre mål som" for å lagre på PCen din.)


Artikkel om vår vannbehandler i HMS vedlegget i Dagens Næringsliv 14 juni 09
Klikk her for å se kopi i pdf
(Høyreklikk og velg "Lagre mål som" for å lagre på PCen din.)Delphi


Delphi er toppmodellen til verdens ledende produsent av vannbehandlere, og er resultatet av 30 års utvikling hos Jupiter og Emco-Tech. Delphi er lik Alphion bortsett fra at den har digital kran med touchpanel betjening, og hovedenheten monteres av rørlegger under vasken. Delphi leveres i Norge med lovpålagt elektronisk lekkasjestopper. For deg som planlegger å bli boende der du bor nå, vil du garantert bli mest fornøyd med en Delphi.
Alphion
Alphion er toppmodellen av vannbehandlerne som skal stå på disken, og monteres på 5 minutter med en vender frempå kjøkkenkranen. Det er samme apparatet som Delphi, med unntak av at betjeningen er på selve enheten og ikke på en egen digital kran. Alle funksjoner er datastyrt og optimalisert for å gi best mulig vannkvalitet, vedlikeholdsfrihet og varighet.