ALKAPOD
AlkaPod er en hendig drikkeflaske som omdanner vanlig, rent vann til basisk, ionisert helsevann. Mange helseproblemer er i større eller mindre grad relatert til forsurning i kroppen, og den enkleste måten å motvirke dette på er å drikke basisk vann. AlkaPod bedrer vannets pH og mineralbalanse, og gir i tillegg vannet en antioksidant funksjon (ORP) og reduserer molekyl-klasene slik at det blir lettere for kroppen å ta opp vannet. AlkaPod har 13 mineraler som påvirker vannet, og de fleste har helt spesielle egenskaper; som Turmalin, Zeolitt, Maifanshi stein, FIR (far-infrared) stein, Muyu jade, spesial-leire, Nanosølv, og Kaolinitt. Mineralene i bunnen har motsatt ladning av mineralene i den utskiftbare beholderen øverst i flasken, og det oppstår en naturlig ionisering av vannet mellom dem. Den unike og optimale sammensetningen er patentert, og er et resultat av mange års forskning. I forhold til helsegevinsten man oppnår, er AlkaPod trolig den rimeligste investeringen man kan gjøre i helsen, særlig i Norge hvor det meste av springvann og kjøpevann er surt i utgangspunktet.


    
Skaper helsebringende vann!

• Bedrer smaken på vannet og gjør det
  lettere å drikke.
• Øker pH minst to pH nivåer.
  (Gir normalt pH mellom 8 og 9,5.)
• Gir antioksidant funksjon.
  (ORP reduseres med 200-400mv.)
• Store mengder aktivert hydrogen / H-
  nøytraliserer frie radikaler.
• Bedrer vannopptaket i kroppen.
  (Færre H2O molekyler i hver klase.)
• Ionisering og aktivering av vannet via
  naturlig elektrokjemisk reaksjon
• Gir vannet de helsebringende egenskapene
  vann hadde i oldtiden.
      


Enkel og praktisk!

• Det tar bare noen minutter å lage ditt eget helsevann.
• Lett å ha med seg, lett å bruke, og lett å rengjøre.
• Kan brukes til 1000 liter eller i 1 år før du må sette i ”refill”.
• Stilig design som gir et ”statement” om at du er helsebevisst.
• Kan brukes på reise, i bilen, på skolen, på trening, på fjellet, på sjøen, og alle andre steder hvor du  måtte befinne deg.
AlkaPod brukes ganske enkelt ved å fylle opp med rent vann og la den stå i 5-10 minutter for at vannet skal omdannes til helsevann. Det beste er å bruke kildevann eller renset vann, og når du er på farten kan du kjøpe en flaske med vann og helle på AlkaPod. Om du er trygg på springvannet kan du velge å bruke det, eventuelt at du først koker det og kjøler det ned igjen. AlkaPod er en perfekt løsning for å få helsevann når du er på farten. Hjemme og på arbeidsplassen er det aller beste å ha en Delphi eller Alphion vannbehandler som renser vannet optimalt, i tillegg til å gi enda mer optimal pH, antioksidantfunksjon, opptak og smak. Det er også rimeligere på sikt å lage helsevann fra grunnen av fremfor å kjøpe vann og helle på AlkaPod. Men som første skritt for å bedre helsen med basisk helsevann, er AlkaPod et godt alternativ også hjemme og på kontoret. Og når du er på reise er det ingenting som er bedre enn å kunne gjøre flaskevann om til helsevann på bare 5-10 minutter med AlkaPod.
Alkapod manual:
Klikk her for å laste ned manualen til Alkapod (versjon for å lese på din datamaskin)
(Høyreklikk og velg "Lagre mål som" for å lagre på PCen din.)

Klikk her for å laste ned manual til Alkapod som egner seg best hvis du skal gjøre en utskrift.
(Høyreklikk og velg "Lagre mål som" for å lagre på PCen din.)